Pensiunea Ardealul - Oradea - Bihor
www.OferteTuristice.ro  |  www.CazareTimisoara.ro  |  www.Producatori.ro  |  www.PiataAuto.ro  |  www.Importatori.ro  |  www.CazareArad.ro  |  www.CazareArieseni.info
Cazare Oradea
Acest site este de vanzare !
 

Cazare Oradea-Pensiune Oradea- Hotel Oradea-Hoteluri Oradea- Pensiuni Oradea

Engleza  Romana
Hoteluri-Hotel
Pensiuni-Pensiune
  Căutare :

   Contact
   Cazare pe localităţi
   Cazare Baile 1 Mai
   Cazare Baile Felix
   Cazare Biharia
   Cazare Cefa
   Cazare Dn 79 (salonta - 10 Km)
   Cazare Gepiu
   Cazare Langa Oradea (sinmartin)
   Cazare Madaras
   Cazare Nojorid
   Cazare Oradea
   Cazare Oradea-baile1mai
   Cazare Osorhei
   Cazare Pocola
   Cazare Sacadat
   Cazare Sanmartin
   Cazare Sinmartin
   Cazare Stei
   Imagini Oradea
   Atractii Turistice
       Vezi şi :
   Cazare Arad
   Hoteluri Arad
   Pensiuni Arad
   Cazare Albac
   Cazare Arieseni
   Cazare Baia Mare
   Cazare Baile 1 Mai
   Cazare Baile Felix
   Cazare Bihor
   Cazare Borsa
   Cazare Cluj
   Pensiuni Cluj-Napoca
   Cazare Maramures
   Cazare Moneasa
   Cazare Sapanta
   Cazare Oradea
   Hoteluri Oradea
   Pensiuni Oradea
   Cazare Praid
   Cazare Suceava
   Cazare Salonta
   Cazare Satu Mare
   Cazare Timisoara
   Pensiuni Timisoara
   Cazare Ineu   Parteneri
  Va recomandam :
 
 

CAZARE ORADEA - HOTELURI ORADEA - PENSIUNI ORADEA

CAZARE ORADEA - HOTELURI ORADEA - PENSIUNI ORADEA
Pentru cazare in alte locaţii din ţară ,vizitaţi  www.UnitatiDeCazare.ro

Cautare:


 PENSIUNEA ARDEALUL
Afisari : 60697
Loc : Oradea, jud. Bihor
Str. Mestesugarilor Nr.6
0744  *** ***
Afisare telefon
Single : 150 LEI
Double : 180 LEI
Apartament : 300 LEI
Matrimoniala : 250 LEI
Tripla : 250 LEI
Unitatea accepta tichete de vacanta !
 Detalii unitate
Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   
Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   
Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   Cazare in Oradea - PENSIUNEA ARDEALUL - Oradea - click aici, pentru marirea pozei   

 Pensiunea Ardealul

Pensiune in Oradea

Preturile sunt cu mic dejun inclus

CAZARE CAMERE

RON
1. Camera single fara mic de jun-1 pers 150
2. Camera single cu mic dejun-1 pers 175
3.Camera pat matrimonial – 2 pers 180
4.Camera pat matrim cu mic dejun - 2 pers 230
5.Camera 3 paturi-3 pers. 220
6.Camera 3 paturi-3 pers cu mic dejun 300
7.Apartament 4 persoane 300
8. Apartament 4 persoane cu mic dejun 400

Camerele trebuie eliberate a doua zi la ora 12!


Clientii nostrii sunt tratati ca oaspeti ai nostri. Va asteptam ! Oferim cazare in camere single, double si apartament ! si cazare in camere cu 3 si 4 paturi !

Bun venit la  Pensiunea Ardealul din Oradea, judetul Bihor!
Acesta este profilul nostru de unde poti afla toate informatiile de care ai nevoie despre Pensiunea Ardealul: adresa, numar de telefon si structura de cazare. Acceptam rezervari prin telefon

Pensiunea Ardealul din Oradea isi propune sa devina un camin pentru oaspetii sai, oferindu-le acestora clipe de relaxare si o atmosfera familiala.

Situata nu departe de principalele artere ale orasului si foarte aproape de mijloacele de transport in comun, pensiunea va pune la dispozitie o capacitate de cazare de 20 de locuri in camere single, double, triple si apartament.

Toate spatiile de cazare dispun de baie proprie, TV si cablu, internet wireless, frigider.

Restaurantul Pensiunii Ardealul va intampina cu preparate savuroase din bucataria traditionala si internationala.
Localul are o capacitate de 75 de locuri la care se adauga o sala de150-200 de locuri in sala de evenimente, fiind astfel ideal pentru organizarea de evenimente speciale din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, mese festive, aniversari etc.

Cei care prefera sa petreaca timpul in aer liber au la dispozitie o terasa in stil traditional, ideala pentru relaxare.

Ospitalitatea gazdelor, servirea ireprosabila, precum si conditiile de cazare oferite fac din Pensiunea Ardealul o alegere ideala , ce va va convinge cu siguranta sa ne mai treceti pragul.

Va asteptam cu drag!

 

Nu te-ai decis inca? Viziteaza online Pensiunea Ardealul folosind turul virtual sau rasfoind galeria de fotografii.Oradea(2) este primul oraș cu peste 150.000 de locuitori din România care a devenit stațiune turistică de interes național!
Orașul amintit situat pe hartă deasupra Aradului este deasupra din toate punctele de vedere cele două orașe care reprezinta zona Crișana. Oradea este un oraș care arată ca în Occident, un oraș care ne arată că dacă se vrea se și poate, un oraș ai căror localnici veneau să se distreze în județele din jur adica in Arad și Timiș, dar asta se întâmpla puțin după Revoluție, acum au ei un oraș comparabil măcar cu cele din țara vecină Ungaria. Unitatile de cazare sunt in crestere cu toate ca la capitolul cazare Oradea este concurata puternic de Statiunile din jurul ei, cum ar fi Baile Felix care are peste 24000 de locuri de cazare si de Baile 1maI care are si ea un numare destul de mare de locuri de cazare, dar mai putine, cam la o treime din numarul de locuri de cazare in Baile Felix. Parcurile sunt îngrijite și curate, iar clădirile îmbrăcate în lumini pe timpul nopții.
Oradea a fost declarată, prin Hotărâre de Guvern, staţiune turistică de interes național la propunerea Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, care a dat curs unei solicitări a municipalităţii.
Noul statut îi va permite să atragă mai uşor investiţii şi fonduri europene pentru dezvoltarea zonei turistice Centrul Istoric – Coridorul Crişul Repede. „Investitorii ar putea avea acces la numeroase categorii de fonduri europene pentru constructii si anume la construirea de hoteluri, pensiuni, moteluri si alte unitati turistice pentru a oferi cazare Oradea, fapt ce va contribui la cresterea numarului de locuri de cazare Oradea si la un numar crescut de turişti din Romania, adica de pe piaţa internă cat  şi de pe piata externă. Pensiuni Oradea sunt tot mai multe avand in vedere modernizare locurilo de cazare in Oradea, la pensiuni oradea.
De asemenea, avȃnd ȋn vedere efectul turismului ȋn alte sectoare economice conexe, cum ar fi transporturile,  artizanatul şi comerţul, construcţiile, sau agricultura, realizarea unor proiecte de dezvoltare a turismului ȋn localităţile atestate ca staţiuni turistice vor genera multe efecte benefice pentru dezvoltarea economică şi creşterea calităţii vieţii a locuitorilor din aceste zone”, se menţionează într-un comunicat al Guvernului.
În țară sunt 51 de stațiuni de interes național și 77 de stațiuni de interes local. De acum, Oradea, poate face ca prin zona turistică Centrul Istoric - Coridorul Crişul Repede, sa aibe sanse mai mari să atragă mai uşor fonduri europene si alte investitii, pentru dezvoltarea turismului si cu precadere a locurilor de cazare in Oradea, la pensiuni Oradea, la Hoteluri Oradea sau la alte unitati .
Având în vedere concentrarea mare de resurse naturale și antropice, zonele pentru care s-a obținut statutul de stațiune turistică sunt: zona centrală a Municipiului Oradea, cu monumentele istorice, inclusiv Cetatea Orazii care este unul dintre obiectivele tuistice de seama a minicipiului si care a fost renovat cu fonduri europene de vreo doi , trei ani si care acum chiar merita vizitat. Va recomandam sa nu neglijti vizitarea acestui oras tot mai important pe harta Romaniei , care este Oradea.

                      Cazare oradea                Pensiuni oradea
 
 Facilităţi oferite
 
 • RESTAURANT
 • TELEFON
 • SALON MIC DEJUN
 • ORGANIZARE PETRECERI
 • TELEVIZOR
 • FAX
 • PARCARE
 • MINIBAR
 • FRIGIDER
 • INTERNET
 •  
   Preţuri
   
  Pe CazareOradea.ro tarifele sunt reale si sunt actualizate. Pentru a beneficia de tarifele de mai jos
  mentionati in convorbirea cu proprietarul ca ati luat oferta de pe WWW.CAZAREORADEA.RO
  Single :  150  LEI
  Double :  180  LEI
  Apartament :  300  LEI
  Matrimoniala :  250  LEI
  Tripla :  250  LEI

  Acceptă cărţi de credit : NU
   
   Pozitia pe harta :

   

    Membrii
  utilizator :  
  parola :         
   

  Cazare Oradea - Hoteluri Oradea - Hotel Oradea - Pensiuni Oradea - Pensiune Oradea

    © www.CazareOradea.ro -2010.
  Toate drepturile rezervate.
   
  Developed and Designed by webmaster  
       
     
  PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.